De Gentse Barge

Bouw van de website voor de Gentse Barge.

We ontwikkelden de website door gebruik te maken van ons eigen Content Management System, Easy.CMS.

Via de backend van de website krijgt de Gentse Barge ook toegang tot een op maat ontwikkeld systeem om hun nieuwsbrieven te versturen. Zowel het aanmaken van de brieven, het bijhouden en beheren van de e-mailadressen als het versturen zelf zijn in dit systeem opgenomen.

http://www.gentsebarge.be

Easy.CMS is een 'Content Management System' dat door makingChoices.be werd ontwikkeld en waarvan de mogelijkheden nog steeds verder worden uitgebreid. Hierdoor wordt het voor iedereen mogelijk om de inhoud van zijn website steeds up-to-date te houden. U hoeft dus geen beroep meer te doen op externen om bv. uw producten-catalogus, uw nieuwsberichten of een ander deel van uw site aan te passen.

Easy.CMS draait volledig op onze eigen servers. Hierdoor blijft de installatie en de configuratie van het systeem op uw eigen server tot een minimum beperkt. Bijkomend voordeel is dat alle aanpassingen (oplossen van eventuele problemen, toevoegen van nieuwe mogelijkheden, ...) die wij aan Easy.CMS doen, meteen zichtbaar zijn voor al onze klanten.

De data (de inhoud van uw website) staan echter op uw eigen server. Dit wil zeggen dat uw site, eenmaal voorzien van de nodige inhoud, volledig onafhankelijk kan werken, los van onze Easy.CMS server.

Voor de meeste gebruikers zal ons huidige systeem ruim voldoende mogelijkheden bieden. Mochten er bepaalde zaken zijn die volgens u nog ontbreken, laat het ons dan weten. Wij proberen zoveel mogelijk met uw opmerkingen rekening te houden.

  • Beheer van tabellen (bv. nieuwsberichten, klanten, producten, ...)
  • Beheer van pagina's via een WYSIWYG editor
  • Opmaak van tekst
  • Beheer van afbeeldingen
  • Toevoegen, wijzigen, verwijderen van pagina's
  • Controle over de navigatie
  • Meerdere gebruikers, evtl. via de redactie-module (controle door een eind-redacteur)
  • Ingebouwde zoekmotor