BVNV

Voor de Belgische Vereniging voor Neuroverpleegkundigen (BVNV) bouwden we een nieuwe website.

Om de vereniging toe te laten zelf de inhoud van de site aan te passen, nieuwsberichten te plaatsen, ... werd de site ontwikkeld op basis van ons eigen Content Management System, Easy.CMS.

Een belangrijk onderdeel van de site is een module die het toelaat om bezoekers te laten inschrijven op allerlei events die de vereniging organiseert, inclusief de opvolging van de inschrijvingen, automatische antwoord e-mails, enz.

http://www.bvnv.be

Easy.CMS is een 'Content Management System' dat door makingChoices.be werd ontwikkeld en waarvan de mogelijkheden nog steeds verder worden uitgebreid. Hierdoor wordt het voor iedereen mogelijk om de inhoud van zijn website steeds up-to-date te houden. U hoeft dus geen beroep meer te doen op externen om bv. uw producten-catalogus, uw nieuwsberichten of een ander deel van uw site aan te passen.

Easy.CMS draait volledig op onze eigen servers. Hierdoor blijft de installatie en de configuratie van het systeem op uw eigen server tot een minimum beperkt. Bijkomend voordeel is dat alle aanpassingen (oplossen van eventuele problemen, toevoegen van nieuwe mogelijkheden, ...) die wij aan Easy.CMS doen, meteen zichtbaar zijn voor al onze klanten.

De data (de inhoud van uw website) staan echter op uw eigen server. Dit wil zeggen dat uw site, eenmaal voorzien van de nodige inhoud, volledig onafhankelijk kan werken, los van onze Easy.CMS server.

Voor de meeste gebruikers zal ons huidige systeem ruim voldoende mogelijkheden bieden. Mochten er bepaalde zaken zijn die volgens u nog ontbreken, laat het ons dan weten. Wij proberen zoveel mogelijk met uw opmerkingen rekening te houden.

  • Beheer van tabellen (bv. nieuwsberichten, klanten, producten, ...)
  • Beheer van pagina's via een WYSIWYG editor
  • Opmaak van tekst
  • Beheer van afbeeldingen
  • Toevoegen, wijzigen, verwijderen van pagina's
  • Controle over de navigatie
  • Meerdere gebruikers, evtl. via de redactie-module (controle door een eind-redacteur)
  • Ingebouwde zoekmotor